torsdag 27 maj 2010

Studentrådets Årsmöte 2010!

Nu räcker det.
Det har varit tyst här alltför länge.
Juni kommer här ägnas åt att berätta vad vi i styrelsen gjort under våren, vad den nya styrelsen har för några planer och kanske lite om året som nu plötsligt gått; samma sol tittar på oss men med 2010 som bakgrund istället för 2009. Själv är jag i slutfasen av studierna och skall plötsligt bli en av de "arbetssökande" eller förhoppningsvis "arbetande."

Imorgon håller Studentrådet årsmöte på kansliet. Från styrelsen deltar Cornelia, Julia, Anna och Evelyn. Vi övriga är ålagda tentor, och om man inte får prioritera det i en ideell styrelse vet jag inte vad. Själv känns det som ordförande naturligtvis otroligt olyckligt att inte kunna deltaga, men det är helt enkelt som det är. Jag är övertygad om att styrelseledamöterna på plats kommer att ro detta galant i hamn. Som mötesordförande finns förbundsordförande Christin Johansson, vilket vi i styrelsen är mycket glada över.

På förmiddagen kommer vi att ha torg där man kan gå runt och diskutera styrelsens förslag, valberednings styrelseförslag och även träffa Lisa Gemmel, ordförande i Saco Studentråd. På eftermiddagen är det formella mötet.

Imorgon får du alltså veta vad årsmötet beslutat att kommande års styrelse skall jobba med, på önskelistan från oss i styrelsen finns bland annat införandet av ett åsiktsprogram. Ni får även veta vilka personer som är med i styrelsen kommande period!

MISSA INTE!
Vi hörs. Inte om tre månader.
Utan imorgon.


Over and out
Nils

*

PS. Pepp inför årsmötet: the Hellacopters - Ain't No Time

Inga kommentarer: