torsdag 25 februari 2010

Ordförande sökes till Studentrådets styrelse!

Text av valberedningen.

Vi söker ordförande till Studentrådets styrelse!

Som ordförande i Studentrådets styrelse skall du vara beredd på att göra allt som nämns ovan i uppdraget som ledamot. Du har även ett stort ansvar i att planera styrelsens arbete, organisera träffarna. Därutöver är du även ledamot i Akademikerförbundets SSR ordinarie styrelse – förbundsstyrelsen.

Detta innebär att mycket tid kommer tas i anspråk – och det förväntas att du har denna tid. Utöver studentrådets styrelseträffar, träffas förbundsstyrelsen 3-4 gånger under både hösten och våren i ett par dagar. Du deltar även i Saco Studentråds ordförandenätverk vilka träffas en gång under hösten och en gång under våren. Dessutom håller Saco Studentråd konferens under våren och kongress under hösten. Du måste även vara beredd på att sätta dig in i handlingar.

Det är viktigt att du är en driven och engagerad person som är strukturerad. Det är också relevant att det finns stöd från din hemmiljö vid åtagande av denna typ av uppdrag med tanke på den tid det krävs. Du måste också vara duktig på att engagera och inspirera övriga styrelsen till att utföra ett gott arbete. Du får inte vara rädd för att ta på dig ledarrollen.

Men vill du ha ett stimulerande och utvecklande jobb hoppas vi verkligen du hör av dig! Nomering görs till valberedningen på valberedningenssr2010@gmail.com. Sista dagen att kandidera är den 16 april 2010. Till den vill vi att du skickar in ett kortare personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker uppdraget. Vidare vill vi ha ett CV där du berättar om tidigare uppdrag/arbete som känns relevant, vilken utbildning du läser, och var du bor.

För frågor, kontakta nuvarande ordförande, Nils Jobring, tfn 0706-35 64 92, studentradet@akademssr.se. Valberedningen svarar även gärna på frågor om rekryteringsprocessen via dess ordförande Rifa Maliqi valberedningensssr2010@gmail.com, tfn 0704-145028

*

Inga kommentarer: