fredag 28 november 2008

Studentrådsmöte och förberedelser

När vi ändå var i Stockholm för Visionsmöte passade styrelsen på att ha möte. Vi diskuterade verksamheten för 2009 och SACOs Studentrådskongress. Till vår glädje konstaterade vi att valberedningen valt att förorda vår nominering av Yasri Kahn till ledamot av SACOs Studentrådsstyrelse 2009, så nu gäller det bara att även kongressen ställer sig bakom honom. Förordandet till ära hade vi bjudit in Yasri till vårt möte och hade en mycket trevlig kväll där vi fick lära känna vår kandidat ytterliggare och kan härmed försäkra kongressdelegaterna om att detta är en mycket lovande ung man med stort engagemang som vi är säkra på kommer att bli en resurs för arbetet 2009.

Vi gick även igenom kongresshandlingarna i övrigt och diskuterade hur vi ska förhålla oss till att vår motion avslogs, samt vilka övriga motioner och propositioner vi ska ställa oss bakom. Då SACOs Studentråd valt att inte bifalla någon motion alls ser vi med spänning framemot kongressdiskussionerna. Kongressen kommer för övrigt att hållas nu i helgen 29-30 november så i början av nästa vecka kan ni läsa här hur det gick...

När styrelsen ändå var samlad passade vi på att ha teambuilding och lagade därför vår egen mat på torsdagen (istället för att äta ute)


Emma och Lisa hackar grönsaker

Zahid och Yasri njuter av våra goda tacos

Inga kommentarer: