tisdag 8 september 2009

Semestern är över

Äntligen är semestern över! Ja, jag anser faktiskt att man får säga så. Nu börjar väl trots ångest över tentor också en spännande termin? För min egen del har jag hunnit med hemkomst från Berlin, en kaotisk flytt och terminsstart och känner att det nu är nu hög tid för att ladda för en höst fylld av studentpolitik. Jag hoppas några av er har hittat hit ifrån senaste numret av Akademikern, där det fanns en krönika om vikten av att ni som studentmedlemmar hjälper oss att förstå vad det är vi gör bäst.

En del saker har hänt under sommaren:

- Styrelsen har lämnat in remissvar på SACO Studentråds förslag på nytt visionsprogram. Förslaget kommer sedan att diskuteras under ordförandenätverket i höst, på en Finlandsfärja (!) där jag och en till representant från vår styrelse kommer att finnas med. Ni kan läsa SACO Studentråds förslag på visionsprogram här.

- Det har tyvärr varit ett avhopp i styrelsen, Mattias Savemark har slutat. Styrelsen kommer att inte att göra ett fyllnadsval, nu hoppas vi att Mattias får det bra och på att vi kommer ifrån mer avhopp!

- I helgen har styrelsen möte i Stockholm, på kansliet som ligger vackert vid vattnet på Kungsholmen. Vi kommer att diskutera de beslut som årsmötet tog, vilka var att jobba för att stärka studenters studiesociala situtation och att kontakten med medlemmarna skall förbättras. Vi kommer också att prata visionsmöte och inte minst SACO Studentråd.

Vi hörs inom kort!
Nils

1 kommentar:

Anonym sa...

För kännedom om Mattias Savemark:
[DOC]v - Ånge kommun
www.ange.se/download/18.../SKOLINFO+nr+1+2013-2014.docm‎
Tillsammans med kuratorn Jeanette Eklöf/Lång och nye skolpsykoloen Mattias Savemark, har vi nu ett komplett elevhälsoteam. Vi har också en behörig ...
OCH: http://st.nu/medelpad/ange/1.6264588-skolpsykologen-var-en-bedragare