torsdag 12 november 2009

Studentrådets styrelse i Stockholm!

En av de tveklöst stora nackdelarna med att bo i Växjö är att de gånger man emellanåt måste ta sig till hufvudstaden blir det oftast hutlöst tidiga mornar. Imorgon bär det således av runt 06-snåret mot storstaden där Studentrådets styrelse har möte hela fredagen och lördagen. På fredagen kommer vi att gå igenom våra två fokusfrågor (studiesociala frågor och kommunikation med medlemmarna), se på vad vi gjort i dessa områden och vad vi behöver göra mer. Alla i styrelsen jobbar på väldigt aktivt och vi har gjort massor hittills! Återkommer med info om vad efter helgen.

Vi kommer också att planera för visionsmötet som är den 5 februari och diskutera hur vi skall få ihop en valberedningen, detta då det i dagsläget inte finns någon eftersom den valda beredningen från årsmötet av olika anledningar beslutat sig för att lämna sina uppdrag. Är du intresserad av den så hör gärna av dig!

Vi kommer också att träffa Lisa Gemmel, som är föreslagen som ny ordförande (sid. 116) för Saco Studentråd. Lisa kommer att grillas av oss med frågor om vad hon vill genomdriva om Saco Studentråds kongress väljer henne. Nämnda kongress blir också tema för hela lördagens möte, där vi kommer att gå igenom våra ståndpunkter. Ni kan kan läsa om de i motionerna. På lördagen är Lina Svensson med oss; Lina är föreslagen som styrelseledamot till Saco Studentråd (sid. 117) som medlem ifrån Akademikerförbundet SSR. Roligt! Lina kommer också att åka med Akademikerförbundet SSRs Studentråds delegation som ordinarie kongressombud.

För uppdateringar om helgen så håll utkik i Twitter-rutan till vänster här i scrollen eller direkt på Twitter-sidan,
många hälsningar Nils,

PS. För att orka gå upp på morgonen passar väl ändå den här låten med Dizziee Rascal? DS.

Morgontrötter, innan Dizzie Rascal kommit igång.

1 kommentar:

Lisa Gemmel sa...

Haha! Tack för varningen. Vi ses imorgon.