fredag 9 oktober 2009

Nomeringarna till Saco Studentråd

Livet är som bekant inte bara en blogg, därför måste ibland studier och arbetet med studentpolitiken få ta sin tid, men nu är det hög tid för en uppdatering.

Vi i styrelsen har nu skickat våra nomineringar till Saco Studentråds styrelse inför verksamhetsåret 2010:

Till ordförande har vi nominerat Nathalie Alsgren
Nathalie läser samhällsvetarprogrammet på Blekinge tekniska högskola, och har nominerats från oss i styrelsen med följande nominering: Vi är övertygade om att Nathalie har det som krävs för uppdraget, med fokus för individen går det hand i hand med Akademikerförbundet SSRs grundidé om passion för profession och tanken om fokus på medlemsgrupparnas nytta. Vi tror också att Nathalie utifrån hennes bakgrund väl kan hantera ordförandeuppdraget som sådant, och att hon vågar ta de diskussioner som krävs.

Till styrelseledamot har vi nominerat Lina Svensson
Lina läser personal-, arbete- och organisationsprogrammet vid Stockholms universitet, och har nominerats från oss i styrelsen med följande motivering: Vi är övertygade att Lina kan tillföra mycket till en styrelse, dels med sin bakgrund som personalvetare, dels med sitt mycket stora engagemang. Vi hoppas att också ni ser detta; Lina delar idén om ett kunskapssamhälle för alla, något som vi anser vara ett måste när man representerar ett fackförbund som Akademikerförbundet SSR.

Nu håller vi givetvis tummarna och hoppas att våra kandidater går vidare! Sedan i våras finns Yasri Kahn med i Saco Studentråds styrelse, nominerad fram genom Akademikerförbundet SSRs Studentråd. Det vore både bra och viktigt att Akademikerförbundet SSR fortsatt får fram sina kandidater i styrelsen, för att visa på den mångfald och bredd som Saco-förbunden tillsammans bildar, och för att se till att bredden som finns mellan studentsektionerna också fångas upp i Saco Studentråds styrelse. Jag är övertygad om att studentmedlemsgrupperna från Akademikerförbundet SSR har mycket att tillföra.

Grattis till Nathalie och Lina för nomineringarna!

Om du är ny läsare av bloggen och är nyfiken på vad inlägget rör sig om, så går det utmärkt att läsa om det vidare här.

over and out för det här blogginlägget
Nils

Inga kommentarer: